Badmintonners blij met speelavond in de Hongerman

Eindelijk konden de leden van Badminton Club Nuenen weer binnen badminton spelen. Na twee avonden buiten spelen, kon er afgelopen vrijdag weer in de Hongerman gebadmintond worden.

Veel spelers van BC Nuenen wisten de weg weer te vinden naar hun vertrouwde sporthal. Het bestuur was blij dat de leden weer aanwezig waren. Natuurlijk werd er rekening gehouden met alle maatregelen van Badminton Nederland in deze Coronaperiode. Het bestuur heeft er ook voor gezorgd dat er dit jaar geen zomerstop is, zodat er in de maanden juli en augustus naar hartenlust gebadmintond kan worden.

Er waren veel enthousiaste gezichten te zien. Verschillende leden lieten weten dat deze avond zeker weer ging bijdragen aan het verbeteren van hun conditie. Een van de leden vertelde: “Ik heb afgelopen maanden veel in de tuin geoefend”.

Kom jij ook?

Wil jij ook je conditie in de zomer verbeteren? BC Nuenen nodigt je van harte uit om deze zomer op de vrijdagavonden gratis in de Hongerman te komen spelen. De jeugd van 8 t/m 13 jaar begint om 19.00 uur en de senioren vanaf 14 jaar starten om 20.00 uur.

Het enige wat je nodig hebt is makkelijk zittende kleding en binnensportschoenen. Natuurlijk kun je je eigen racket meenemen maar BC Nuenen heeft ook rackets die je kunt lenen. Graag vooraf even aanmelden via het contactformulier.