Kom je ook badmintonnen in Nuenen?

Met veel plezier hebben de leden van Badmintonclub Nuenen de afgelopen zomer in de Hongerman gespeeld. Ook veel nieuwe spelers hebben de weg naar de Hongerman kunnen vinden.

Veel activiteiten zijn helaas afgelast door de Coronamaatregelen. Gelukkig konden de leden van Badmintonclub Nuenen wel naar hartenlust spelen deze zomer. Andere jaren houden zij een zomerstop maar dit jaar was het fijn dat de leden van BC Nuenen hun favoriete sport konden blijven beoefenen. Sporthal de Hongerman is zo groot dat de badmintonners in deze Coranatijd voldoende afstand hebben kunnen houden; ook was er altijd ontsmettingsmiddel beschikbaar.

Er was ook veel belangstelling van Nuenenaren en mensen uit Eindhoven die graag de hele zomer gratis kwamen meespelen. Vind je het ook leuk om op vrijdagavond een shuttle te slaan? Meld je dan even aan via het contactformulier. Je kunt ook na de zomer nog drie keer vrijblijvend meespelen. Als je wilt krijg je tips om je spel te verbeteren en uitleg over de spelregels. Als je daarna lid wilt worden, kun je iedere week komen badmintonnen voor minder dan 3 euro per avond!

Speel Mee !