Team 2 ongeslagen kampioen

Het tweede team met Jordy, Matthijs, Esther en Anke is in de laatste wedstrijd van het seizoen kampioen geworden. In een uitwedstrijd in Eersel werd met 5-3 gewonnen waardoor het gat met de direkte concurrenten onoverbrugbaar werd.

In september startte het team goed door direkt een paar grote uitslagen neer te zetten. Daardoor stond het al snel bovenaan op de ranglijst. Hierdoor was het echter ook een prooi waar de andere teams op joegen. Ondanks een 2-tal 4-4 gelijkspelen werd er toch steeds gewonnen. Tot 2 wedstrijden voor het einde was het echter zaak om goed geconcentreerd bij de les te blijven toen in een moeilijke uitwedstrijd van Gilze werd gewonnen met 5-3. Daarmee werd een optie op het kampioenschap genomen. In de laatste wedstrijd tegen Eersel mocht daardoor worden volstaan met een licht verlies.

Zowel het heren- als damesdubbel werd met krappe cijfers gewonnen: een 2-0 voorsprong. Dat gaf lucht voor de 4 enkelspelen die volgenden. Daarvan werden de damespartijen eenvoudig gewonnen en de herenpartijen gedeeld. De tussenstand van 5-1 was voldoende om het kampioenschap te vieren. Dat daarna beide mixdubbels verloren gingen mocht de pret niet drukken. Door de 5-3 overwinning bleef het team ook ongeslagen en daarmee de terechte winnaar van de competitie.

De wedstrijduitslagen staan hier.

Speel Mee !