Ouder/kind Toernooi

Wat maakt dat 16 kinderen en 16 vaders en moeders zich op een vrijdagavond in sporthal De Hongerman melden??

Juist ………… het jaarlijkse OK-toernooi ofwel Ouder-Kindtoernooi.

Om 18.30u is het al een vrolijke drukte in de sporthal en zijn de netten razendsnel opgezet. Nadat Jolanda de kinderen en hun ouders hartelijk welkom heeft geheten, begint de avond met de Ouder-Kind warming-up. De kinderen moeten bij hun ouders blijven en dat betekent  voor een aantal ouders toch nog flink doorlopen om zoon of dochter bij te houden. 3 rondjes door de hele zaal is ook niet niks.
Dan nog even rekken, strekken en springen en iedereen is er klaar voor.

In een uur tijd worden 6 wedstrijden van 9 minuten gespeeld, waarbij sportiviteit en plezier voorop staan. Getuige de gretige uithalen van zowel ouders als kinderen en menig zweetdruppeltje bij met name de ouders, wordt er volop gestreden voor die ontzettende mooie wisselbeker.

Maar aan het eind van de speelavond  kan er maar één de beste zijn. En dit jaar valt die eer aan Elske Gravesteijn met vader Ruud. Naast de wisselbeker ontvangt zij een oorkonde voor de 1e plaats.

Op een eervolle tweede plek eindigt Djezz Rozie met vader Henk. Ook zij ontvangt een oorkonde voor haar prestatie.

En zoals bij ieder toernooi is er ook een prijs voor de laatste plaats. Geen ‘rode shuttle’, maar wel een mooi aanmoedigingsbewijs en een cadeautje. En helaas net als vorig jaar gaat deze prijs naar Tosca Klijnsma met moeder Katy. Hopelijk volgend jaar beter Tosca!

Bij deze dank aan alle kinderen en ouders voor jullie inzet deze avond.

Tot ziens allemaal bij het volgende Ouder-Kindtoernooi.