Ouder/kind Toernooi

Voor je het weet is het alweer mei en dus tijd voor het Ouder-Kindtoernooi ofwel het OK-toernooi. Een toernooi tussen onze jeugdspelers en hun ouders. Een toernooi dat gezellig, sportief, hard werken en dus: OK is.

Met alle deelnemers op tijd in de hal start de avond met de OK-warming up. Rondjes rennen, beetje springen, beetje armen draaien. Voor sommige ouders is dit al genoeg activiteit voor één avond. Maar dan begint het toernooi.
Zoals vorig jaar wordt er  in 2 groepen gespeeld, ingedeeld op speelsterkte.  Er wordt gestreden om de meeste punten door fanatieke vaders en moeders en even fanatieke jeugdspelers. Er wordt gelachen, veel aanwijzingen gegeven en zeker ook flink gezweet, want het is erg warm buiten én in de zaal.

Na 60 minuten rennen en vliegen is het over met de pret en mag iedereen uitrusten van de geleverde prestaties. Het optellen van de punten is razendsnel gebeurd, dankzij de kundige  hulp van Pieter.

In Groep 1 is de verdeling van de prijzen als volgt:

  • Aanmoedigingsprijs: Giannina samen met vader Sijtze
  • 2e prijs: Cas met vader Bert
  • 1e prijs: Sebastiaan met moeder Marjan.

In Groep 2 hebben we de volgende prijswinnaars:

  • Aanmoedigingsprijs: Gloria samen met vader Arjen
  • 2e prijs: Jorrit met ‘invalmoeder’ Marjo
  • 1e prijs: (vorig jaar nog de aanmoedigingsprijs) Kiki met vader Jan.

Sebastiaan en Kiki: van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie gouden medaille en natuurlijk de wisselbeker. Jullie mogen de wisselbeker een jaar in huis houden tot het volgende OK-toernooi.

Aan zilveren medaillewinnaars: natuurlijk ook van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie geweldige prestatie.
En voor alle aanmoedigingsprijs-winnaars kunnen we alleen maar zeggen: kom op, volgend jaar beter!

Het toernooi was weer een groot succes dankzij alle ouders en jeugdspelers die zich hebben ingeschreven. We hopen jullie volgend jaar allemaal weer te mogen begroeten bij het volgende Ouder-Kindtoernooi.

Tot ziens en tot volgend jaar !!

Speel Mee !