Ouder/kind Toernooi

Met de meivakantie nog in het achterhoofd en de zomervakantie in het verschiet, hadden zich 48 enthousiastelingen ingeschreven voor dit toernooi. Zij zagen het wel zitten: een avondje rennen, flink zweten en plezier! Ze hadden er zelfs zo’n zin in dat iedereen stipt om 18.30u in hal was en er op tijd gestart kon worden met de ouder-kind-warming-up. En daarna begonnen gelijk de wedstrijdjes. Menig zweetdruppeltje heeft zich laten zien op de hoofden en ruggen van vaders en moeders, maar ook de kinderen/jongeren liepen hier en daar met rode koppie’s en verhitte wangen.

Het mooiste is om te zien dat de kinderen hun ouders vertellen hoe het spelletje moet en wat zeker niet mag (“pahap, je mag niet smashen!”). Maar ook dat PA en MA toch altijd ‘net nog even die ene bal willen slaan’, die daarmee boven het hoofd van kindlief wordt weggemaaid (“want anders hadden we het punt verloren!”)

Na 6 wedstrijdjes mocht iedereen even bijkomen en wat drinken. Ondertussen werden de punten in een recordtempo geteld door Pieter. En dan de uitslag en de prijsuitreiking.

Groep 1 (beginners en licht gevorderden)

  • gouden medaille + wisselbeker: Karel met vader Henri
  • zilveren medaille: Emma en vader Erik (“het oranje team”)
  • aanmoedigingsprijs: Lars en moeder Yvonne

Groep 2 (gevorderde spelers en competitiejeugd)

  • gouden medaille + wisselbeker: Sebastiaan met moeder Marjon
  • zilveren medaille: Ferris en vader Jos
  • aanmoedigingsprijs: Suzan en moeder Greta

En omdat dit mijn laatste toernooi was wil ik afsluiten met iedereen heel hartelijk te bedanken voor de inzet en het enthousiasme waarmee jullie gespeeld hebben. (Jolanda)

Speel Mee !