Ouder/kind Toernooi

(door Jolanda Feelders) Vrijdagavond 19 mei was het weer zover. 16 Kinderen en 16 ouders meldden zich in de Hongerman voor ons altijd gezellige Ouder-kindtoernooi. Omdat de kinderen hun ouders de spelregels en het speelveld al hadden uitgelegd in de voorafgaande weken, konden we vrij snel beginnen met de ouder-kindtoernooi warming-up, waarbij de vaders en moeders mee moesten rennen naast hun zoon of dochter. Dat was al een hele opgave. En na de sirtaki, de ‘Ankie-van-Grunsven’ en de aansluitpas werd er al flink gehijgd bij menig vader en moeder.

Op naar de wedstrijden dus!

Iedere wedstrijd duurde 9 minuten, waarna er doorgedraaid moest worden naar een andere baan volgens het scoreformulier. Dat begreep iedereen al heel snel en dus konden de wedstrijden vlot gespeeld worden.

Alle ouders en kinderen probeerden toch om te winnen, maar sommige ouders en kinderen deden echt mee om de hoofdprijs te winnen: de OK-wisselbeker.

Na een uur rennen, vliegen en zweten zat het toernooi erop en konden de punten opgeteld worden.

De overduidelijke winnaars van de OK-wisselbeker (met 120 punten) waren Lotte Watts en haar moeder. Zij werden op afstand gevolgd door Denise v/d Putten en haar moeder (101 pnt) en Aron Peters met zijn vader (100 pnt). De poedelprijs ging dit jaar naar Tosca Klijnsma met haar moeder.

Lotte, van harte gefeliciteerd met het winnen van de OK-wisselbeker.

Aan alle ouders en kinderen die hadden ingeschreven: bedankt voor jullie enthousiasme en sportiviteit!!! Dankzij jullie is het toernooi weer een succes geworden!

En hopelijk zien wij jullie en alle andere kinderen met jullie ouders volgend jaar terug bij het Ouder-Kindtoernooi 2007.