Voorjaars Enkelspel Competitie – Doe mee!

Dit voorjaar houden we een enkelspel competitie waar iedereen aan mee kan doen. Deze competitie duurt meerdere weken en zal bestaan uit 2 periodes: een voorronde en een eindronde, elk met meerdere wedstrijden.

Inschrijven

Als je mee wilt doen moet je je inschrijven. Dat is het makkelijkste door te mailen naar play@bcnuenen.nl (indien van toepassing: vermeld op welke dagen je niet beschikbaar bent, bijv. door vakantie).

De inschrijving sluit op dinsdag 7 februari of eerder als er zich al 28 spelers (4 poules van 7) hebben aangemeld.

Hoe werkt het

Na inschrijving maken we 4 poules van maximaal 7 spelers per poule. De verschillende speelsterktes verdelen we zo goed mogelijk. Mannen en vrouwen worden gemengd (ook hier rekening houdend met de speelsterkte).

Dit is de voorronde en iedereen speelt 6 korte partijen (1 gewonnen set). De partijen krijgen een datum waarop gespeeld moet worden; 2 partijen op 1 avond!

De voorronde is in de periode van 10 februari t/m 24 maart. Je speelt op 3 avonden in totaal 6 partijen.

De stand wordt bijgehouden op de site.

Na de voorronde wordt de stand opgemaakt en de poules voor de eindronde ingedeeld. De 4 voorronde winnaars komen in 1 poule, de 4 nummers 2 in een poule, etc.
In de eindronde zijn de sterkteverschillen kleiner en speel je 3 partijen: maximaal 1 per avond en dit keer over 2 gewonnen sets.

De eindronde wordt gespeeld in de periode van 7 april t/m 12 mei.

Het volledige reglement vindt je hier.